Blogpost

Kroegentocht n.a.v. horecatijden

Persbericht kroegentocht 22-05-2017

Het vrijgeven van de sluitingstijden in de horeca is al tijden een populair onderwerp in Leeuwarden. Terecht, want met Leeuwarden als groeiende studentenstad wordt het tijd om te moderniseren en horecaondernemers de ruimte te geven om zelf te besluiten wanneer ze dicht gaan. D66 Leeuwarden pleit voor het vrijgeven van deze sluitingstijden, iets waar de Jonge Democraten Fryslân volledig achter staan. Voorzitter Jildau Meijer: ‘’Stappen in Leeuwarden is altijd gezellig. Het is jammer dat de horecaondernemers momenteel verplicht worden om op een bepaalde tijd te sluiten, volgens mij kunnen ze dat prima zelf. Daarnaast is het ook gewoon een gemiste kans, Leeuwarden is een studentenstad en het is eigenlijk te gek voor woorden dat de raad niet meegaat in deze groei. Het zou voor de stad een enorme stap vooruit zijn.’’

De Jonge Democraten Fryslân organiseren maandag 22-05-2017 een kroegentocht, om nogmaals de aandacht voor dit onderwerp te vragen.
Jildau Meijer: ‘’Iedereen is welkom tijdens deze kroegentocht, we willen er met zijn allen een geweldige avond van maken. Laten we hopen dat die sluitingstijden snel verleden tijd zijn, dan kunnen we bij de volgende kroegentocht zelf besluiten wanneer we naar huis gaan’’. De kroegentocht zal om 21:00 uur beginnen in De Kantelaar, daar wordt er verzameld en wordt de tocht afgetrapt met een drankje.

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

Nieuws

Kroegentocht n.a.v. horecatijden

Persbericht kroegentocht 22-05-2017 Het vrijgeven van de sluitingstijden in de horeca is al tijden een populair onderwerp in Leeuwarden. Terecht, want met Leeuwarden als groeiende studentenstad wor...

Lees meer...

vrijdag 22 september 17:00
BBBB - BlufBorrel Bestuur Brongers - Landelijk
vrijdag 29 september 19:00
BBBBB Overijssel - BuitenBubbelBorrel met Bestuur Brongers - Landelijk
vrijdag 06 oktober 19:00
Kaderweekend - Landelijk
vrijdag 13 oktober 16:30
Kennismakingsborrel - Landelijk
vrijdag 03 november 19:00
BBBB - BlufBorrel Bestuur Brongers - Landelijk
vrijdag 10 november 18:00
Introweekend - Landelijk
zaterdag 25 november 10:00
Day of the Middle East - Landelijk
vrijdag 02 februari 18:00
ALV79 Wintercongres - Landelijk

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Twitter

Jonge Democraten Online

FacebookTwitter

© 2017 Jonge Democraten