#

Bestuur

Bestuur

Het bestuur zorgt voor de dagelijkse gang van zaken binnen de afdeling Fryslân. Het bestuur bestaat uit leden van de afdeling die door de Algemene Afdelingsvergadering zijn gekozen om een bepaalde functie uit te oefenen.

Het huidige bestuur is bestuur Dam. Ben jij benieuwd naar de plannen voor dit jaar? Klik hier voor het beleidsplan!

Person portrait

Janne Dam

Voorzitter

Goedendag allemaal,

Mijn tweede termijn van mijn voorzittersjaar is van start gegaan. Ik zal me nog een keertje voorstellen. Ik ben Janne Dam en ik ben 19 jaren jong. Ik studeer Bestuurskunde & Overheismanagment aan de Thorbecke Academie en ben woonachtig in Leeuwarden. Mijn roots liggen in Tilburg. Ik ben sportief, nieuwsgierig en sta met een open houding in het leven.

In het tweede termijn wil ik me graag focussen samen met het bestuur en leden op het professionaliseren van de afdeling. Ook wil ik meer de focus leggen en me inzetten bij externe partijen.

Met de portefeuilles scholing, promotie en ledenwerving op mij streef ik naar zichtbaarheid van de afdeling, actieve leden en het bieden van mogelijkheden waarbij leden zich kunnen ontwikkelen.

Kom een keer langs bij één van onze activiteiten. Je bent van harte welkom!

 

Person portrait

Stan Beernink

Algemeen Secretaris

Hallo mijn naam is Stan Beernink en ik ben de Algemeen Secretaris van Jonge Democraten Fryslân. Ik ben sinds kort actief JD'er.

Mijn taken binnen het bestuur zijn onder andere dat de administratie van de afdeling soepel verloopt, dat website op orde is en dat de algemene afdelings vergaderingen worden verzorgd.
In mijn vrije tijd houd ik me graag bezig met ICT en actuele politiek Ik ben van mening dat dit mijn geschiktheid als algemeen secretaris bevorderd.

Person portrait

Yoël Mahabier

Bestuurslid Organisatie

Mijn naam is Yoël Mahabier en ik ben tot de zomer Bestuurslid Organisatie van de afdeling Fryslân. Ik zit momenteel in mijn examenjaar van het VWO en ben al een tijdje actief JD’er. Ik vind het leuk om als bestuurslid bij te kunnen dragen aan de afdeling door het bedenken van leuke activiteiten en deze te organiseren. Ik hou me onder andere bezig met: het bedenken van activiteiten, het maken van draaiboeken en evaluaties van activiteiten, praktische zaken rondom activiteiten regelen en hou me daarnaast bezig met algemene bestuurszaken. Voor vragen over de JD ben ik altijd via email te bereiken.

Person portrait

Jeroen Bos

Penningmeester

Hallo! Ik ben Jeroen Bos, tot de zomer Penningmeester van de Friese afdeling van de Jonge Democraten. Naast de JD studeer ik momenteel Bestuurskunde aan het NHL Stenden in Leeuwarden. Als Penningmeester houd ik me bezig met de afdelingsfinanciën, vanuit de portefeuille politiek en pers schrijf ik elke week een stukje over actualiteiten in en buiten Friesland en daarnaast ondersteun ik de rest van het bestuur met algemene bestuurszaken. Ik ben trots dat we in Friesland een afdeling hebben waar het gezellig is maar ook inhoudelijke discussies gevoerd kunnen worden. Hopelijk zie ik je een keer op een activiteit en als je een vraag hebt: mail me gerust!