#

Word actief!

Word actief!

Bij de Jonge Democraten Fryslân zijn er een hoop verschillende manieren om je te ontwikkelen. Zo kun je je verdiepen in allerlei (politieke) onderwerpen en vaardigheden door trainingen en kun je je eigen draai geven aan de politieke standpunten van de afdeling. Daarnaast is er natuurlijk veel gezelligheid, dus kom vooral een keer langs! Hieronder geven we een overzicht van alle manieren waarop je actief kan worden bij de afdeling.

Activiteiten

Vanuit de afdeling worden er maandelijks meerdere activiteiten georganiseerd. Wij organiseren allerlei verschillende inhoudelijke en gezellige activiteiten zoals: debatten, trainingen, filmavonden, borrels en nog veel meer! Hoewel wij deze activiteiten voor onze leden organiseren, zijn ook niet-leden van harte welkom. Een overzicht van de activiteiten die we de komende tijd gaan organiseren staat op de agenda hier op de website, hopelijk zien we je daar!

 Werkgroepen en Commissies

Er zijn natuurlijk nog meer manieren waarop je je actief kan inzetten voor de afdeling! Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om je bij een commissie of werkgroep te voegen. Een commissie zet zich in om actief bepaalde zaken te ondernemen. Denk bijvoorbeeld aan de organisatie van activiteiten. Een werkgroep buigt zich over het politieke gedachtegoed van de afdeling.

Suggesties

Heb jij zelf ook ideeën over hoe je wat zou kunnen bijdragen aan onze afdeling? Stuur dan een e-mail naar de Algemeen Secretaris. Leuke ideeën zijn altijd welkom en initiatief nemen wordt gewaardeerd.